dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Tânăr arestat după ce a încercat să vândă droguri la un festival

CONSTANŢA. Tânăr arestat după ce a încercat să vândă droguri la un festival
02 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi deținut droguri de risc și mare risc (3-CMC, ketamină, cannabis și ecstasy), în scopul comercializării în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, la un punct de acces în zona de desfășurare a festivalului. Alte cantități de droguri de risc și mare risc au fost identificate în spațiul închiriat de către bănuit pentru perioada festivalului.

Astfel, la data de 2 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unei persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă.

"Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție", transmite IPJ Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233