dobroge.tv

Live

NĂVODARI. Tânăr de 23 de ani, în viteză spre moarte. Alex a sfârșit într-un accident cumplit, într-un morman de fiare: 'Încă vreau să cred că este o glumă''

15 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 23 de ani şi-a pierdut viaţa noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în urma unui accident cumplit ce a avut loc la intrare în Năvodari, dinspre Lumina.

La fața locului au intervenit stația Midia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2, detașamentul Fripis, cu un echipaj de descarcerare și detașamentul Palas, cu un echipaj SMURD C și o ambulanță SAJ.

Pompierii au găsit la faţa locului o victimă încarcerată, care a fost declarată decedată de către echipajul SMURD C.

"Dumnezeu să te ierte prieten drag ! Mult prea devreme încă vreau sa cred că este o glumă", a scris un prieten de-ai tânărului.

"Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în Năvodari, cu un autoturism răsturnat, care ulterior a luat foc. Au fost alertate mai multe forțe din cadrul ISU Dobrogea: din cadrul Stației Midia - o autospecială de stingere și un echipaj de prim ajutor, din cadrul Detașamentului Fripis o descarcerare, iar din cadrul Detașamentului Palas un echipaj de terapie intensivă mobilă și o ambulanță din cadrul SAJ Constanța. Din nefericire, la faţa locului a fost găsită o persoană încarcerată, care ulterior a fost declarată decedată de echipajul de terapie intensivă mobilă", a transmis  ISU Dobrogea.

Ce spun polițiștii 

La data de 15 mai, în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 226, în apropiere de intersecția cu strada Câmpului din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DJ 226, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un sens giratoriu. 

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233