dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. ''Gândiţi-vă la părinţii voştri când călcaţi acceleraţia. Ei mor odată cu voi''. Mamă ţipând de durere după ce a aflat că fiul ei a murit - printre lacrimi, îi ruga pe salvatori să-i spună că nu e adevărat

15 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un șofer de doar 23 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în sensul giratoriu la intrare în Năvodari. Nu se ştie din ce cauză a pierdut controlul direcţiei şi n-a putut intra în sens. Viteza a fost atât de mare încât autoturismul s-a făcut praf la impactul cu zidul de beton, apoi a luat foc. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Puţin după ora 01.00 noaptea, s-a auzit un zgomot infernal în sensul giratoriu la intrarea în oraşul Năvodari. Un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a răstunat cu aceasta. Din cauza impactului puternic autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. Şoferii din trafic au sunat la 112 şi au chemat echipajele de intervenţie.

"Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în Năvodari cu un autoturism răsturnat care ulterior a luat foc. Din cadrul staţiei Midia o autospecială de stingere şi-un echipaj de prim ajutor, din cadrul detaşamentului Fripis o descarcerare iar din cadrul detaşamentului Palas un echipaj de Terapie Intesiva Mobilă precum și o ambulanță SAJ Constanța", a declarat lt. Anamaria STOICA, purtător de cuvânt ISU „Dobrogea”.

Pompierii au găsit maşina un ghem de fiare care ardea, iar şoferul era prins înăuntru. Au stins incendiul, au decupat cabina apoi l-au scos pe șofer afară.

"La faţa locului a fost găsită o persoană încarcerată care ulterior a fost declarată decedată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă", a precizatlt. Anamaria STOICA, purtător de cuvânt ISU „Dobrogea”.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DJ 226, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un sens giratoriu. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto.

La scurt timp, și familia băiatului a ajuns la locul accidentului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pe reţelele de socializare au curs mesaje de condoleanţe, dar şi mesaje care îi îndeamnă pe tineri să nu mai conducă cu viteză. "Gândiţi-vă la părinţii voştri când călcaţi acceleraţia. Ei mor odată cu voi", este unul dintre mesaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233