dobroge.tv

Live

Peste 70.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii

31 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Peste 70.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în vacanța de Rusalii și sute de mii își vor petrece vacanța în România, a anunțat miercuri Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR). Destinațiile montane, destinațiile balneare, destinațiile de turism rural, Delta Dunarii și Litoralul românesc se află în topul preferințelor turiștilor.

Cele mai solicitate sunt locațiile de 3 și 4* care oferă facilitați și servicii suplimentare pentru confortul turiștilor, indiferent de preț. Un număr foarte mare de locații de 4* și-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar în cele mai cunoscute stațiuni montane și în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%.

Peste 70.000 de turiști așteptați pe Litoral în vacanța de Rusalii! Continuă ritmul foarte bun de rezervări și pentru această perioadă, dar și pentru întreaga vară”, a declarat Corina Martin, Secretar General Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din Romania (FPIOR).

Potrivit sursei citate, cea mai solicitată stațiune este Mamaia, unde tarifele pornesc de la 135 de lei/cameră/noapte în hoteluri de 3* (tarif fără mic dejun), până la 220 de lei/camera în hoteluri de 4*, cu mic dejun inclus și până la 500 de lei/noapte/cameră pentru cazare în regim All Inclusive.

Pe al doilea loc se clasează Eforie, unde tarifele pornesc de la 99 de lei/camera/noapte în locații de 3* și ajung la 500 de lei/camera/noapte în regim All Inclusive. Urmează sudul Litoralului în preferințe, stațiuni precum Venus sau Saturn.

„Tichetele de vacanță - cel mai bun instrument de promovare a României turistice, în absența oricărei campanii de promovare din partea Ministerului public. Deși, în continuare, promovarea turismului românesc nu este o prioritate pentru cei care administrează turismul la nivel național, tichetele de vacanță îi trimit pe români în România și oferă zile de vacanță și aventură pentru sute de mii de români”, a mai declarat Corina Martin.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233