dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cele cinci puncte de trecere a frontierei din judeţ au fost tranzitate de 235.000 de persoane, în minivacanţa de Rusalii. Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei a fost Vama Veche

06 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Garda de Coastă a anunţat că cele cinci puncte de trecere a frontierei din judeţul Constanţa au fost tranzitate de 235.000 de persoane, în minivacanţa de Rusalii. Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei a fost Vama Veche, tranzitat de 196.000 de persoane.

Garda de Coastă a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că în perioada 1 – 5 iunie 2023, cele cinci puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria, din judeţul Constanţa, au fost tranzitate de 235.000 de persoane folosind 70.000 de mijloace de transport.

“Din cele 235.000 de persoane, 91.000 au intrat în România şi 144.000 au folosit punctele de trecere pentru a ieşi din ţară. Cel mai aglomerat punct de trecere a fost Vama Veche, care a fost tranzitat de 196.000 de persoane.

Garda de Coastă a luat măsuri gradual, în funcţie de traficul din punctele de trecere, pentru diminuarea timpului de aşteptare atât pe sensul de ieşire cât şi pe sensul de intrare, prin suplimentarea numărului de poliţişti de frontieră care au efectuat controlul, cât şi prin utilizarea la maxim a infrastructurii punctelor de trecere. Totodată au fost folosite staţii mobile de control şi au fost utilizate benzi de circulaţie de pe contrasens, atunci când situaţia a impus acest lucru”, a transmis Garda de Coastă.

Timpul de aşteptare cel mai ridicat a fost inregistrat în P.T.F. Vama Veche, fiind de aproximativ 50 de minute, la începutul şi la sfârşitul minivacanţei.

De asemenea, Garda de Coastă a menţionat că a fost acordată o atenţie sporită situaţiilor în care au fost implicaţi minori pe sensul de ieşire din ţară, prin verificarea temeinică a documentelor de călătorie ale acestora pentru a preîntâmpina situaţii neplăcute.

Garda de Coastă a mai completat că în punctele de trecere de la frontiera cu Bulgaria au fost constatate trei contravenţii fiind date trei amenzi contravenţionale în valoare totală de 3915 lei. De asemenea, poliţiştii de frontieră au constatat o infracţiune la regimul dreptului proprietăţii intelectuale, fiind confiscate bunuri în valoare de 16.000 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233