dobroge.tv

Live

Controale ale poliţiştilor constănţeni. Dosare penale pentru mai mulţi şoferi băuţi - un bătrân de 81 de ani a fost prins beat şi fără permis! Au fost date amenzi de 36.000 de lei

Controale ale poliţiştilor constănţeni. Dosare penale pentru mai mulţi şoferi băuţi - un bătrân de 81 de ani  a fost prins beat şi fără permis! Au fost date amenzi de 36.000 de lei
07 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Nu este control la care poliţiştii constănţeni să nu găsească şoferi care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Mai mulţi bărbaţi s-au ales cu dosar penal în urma unor controale ale oamenilor legii. Şi alte persoane au ajuns în atenţia forţelor de ordine pentru alte abateri.

Mandat pus în aplicare de polițiști

La data de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat o femeie, de 28 de ani, față de care a expirat întreruperea executării pedepsei.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă, în vederea executării pedepsei rămase din durata de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Fântânele, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe sectorul de drum destinat aprovizionării teraselor de pe o plajă din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cișmelei din satul Tariverde, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 10.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 81 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, în apropierea satului Deleni, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Reținut pentru tentativă la furt calificat

La data de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat doi bărbați, de 22 de ani, respectiv 23 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat. La data de 6 iunie a.c., cei doi ar fi încercat să sustragă mai multe tuburi de la sistemul solar de alimentare a instalației termice a unei centrale de termoficare. Bărbatul de 23 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Acțiune a polițiștilor constănțeni

La data de 5 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 36.000 de lei, dintre care 49 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 17 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordare de prioritate.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233