dobroge.tv

Live

Perchiziţii în Cumpăna la locuinţa unei femei care vindea haine ''de firmă'' - îmbrăcămintea contrafăcută era vândută pe Facebook

Perchiziţii în Cumpăna la locuinţa unei femei care vindea haine ''de firmă'' - îmbrăcămintea contrafăcută era vândută pe Facebook
09 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare în comuna Cumpăna, la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, o femeie, de 39 de ani, ar fi comercializat produse susceptibile a fi contrafăcute, care aduc atingere unor mărci comerciale.

Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 2.800 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care erau destinate vânzării.

Totodată, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, bijuterii din metal galben și alb, în valoare de aproximativ 210.000 de lei, precum și un cântar de mare precizie, folosit la comerțul cu metale prețioase.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate suma de aproximativ 2.300 de lei, care ar fi provenit din vânzarea bunurilor respective.

Cercetările în cauză sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233