dobroge.tv

Live

Lucrări de modernizare a infrastucturii pietonale în mai multe zone din orașul Constanţa

Lucrări de modernizare a infrastucturii pietonale în mai multe zone din orașul Constanţa
09 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Municipiului Constanța anunţă că Primăria continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale în următoarele zone:

• Pe strada Vasile Lupu din cartierul Tomis I, pe sectorul delimitat de strada Mircea Cel Batrân și strada Bucovinei, au loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor. Se montează borduri noi, iar suprafețele trotuarelor sunt consolidate prin așternerea unui strat de piatră. Sunt recondiționate trotuarele cu un strat nou de asfalt.

• În cartierul Coiciu, pe strada Fulgerului, se intervine asupra suprafețelor pietonale. După ce au fost decapate total trotuarele, terenul este consolidat și sunt înlocuite vechile borduri deteriorate.

• Pe bulevardul Mamaia, se lucrează la reamenajarea suprafeței pietonale pe tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea scuarului median, se refac trotuarele prin înlocuirea bordurilor, se montează pavele noi și sunt amenajate casete pentru spații verzi.

• Și pe strada Vasile Pârvan se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi, unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. Se montează pavele și borduri noi, după ce trotuarele au fost decopertate și consolidate cu piatră.

• Pe strada Ioan Borcea, pe tronsonul cuprins între strada Unirii și bulevardul Mamaia au fost decapate trotuarele, s-au montat borduri noi, terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră și au fost construite casete pentru spații verzi.

Suprafețele noilor trotuare sunt recondiționate prin turnarea unui nou strat de asfalt.

"Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor", transmite Primăria.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233