dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Bărbat reținut după ce a fost prins de trei ori la volan, deși avea permisul de conducere suspendat

CONSTANȚA. Bărbat reținut după ce a fost prins de trei ori la volan, deși avea permisul de conducere suspendat
09 iunie 2023
Redactia DTV

Publicitate

La data de 8 iunie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, bănuit de săvârșirea a 3 infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 3 iunie, în jurul orei 20.05, acesta a fost identificat, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 6 iunie, în jurul orei 18.10, bărbatul a fost identificat, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe un sector de drum destinat aprovizionării teraselor de pe Plaja Modern, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Ulterior, la data de 8 iunie, în jurul orei 00.35, bărbatul a fost identificat, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe un drum de pe Plaja Modern, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanțaa dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Sursă foto: monitorulneamt.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233