dobroge.tv

Live

Spectacol al delfinilor aproape de ţărmul mării. Specialiștii spun că aceștia sunt cel mai adesea în căutare de hrană

12 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Apariție-surpriză azi dimineață pe plajă din Mamaia! Mai mulți delfini au făcut spectacol foarte aproape de mal spre deliciul turiștilor. Specialiștii spun că în această perioadă, delfinii se apropie de țărm pentru că găsesc mai ușor hrană.

Turiștii care făceau baie în mare s-au trezit dintr-o dată cu delfinii lângă ei. Câteva exemplare mature venite din largul marii, au înotat alături de turiști și s-au lăsat filmați de ei.

Mamiferele jucăușe n-au arătat niciun semn de teamă, ba mai mult au lăsat impresia că sunt în apele lor, și la propriu și la figurat. Nu puțini au fost cei care au scos telefoanele mobile, ca să imortalizeze momentul special. Specialiștii spun că atunci când se apropie de mal, aceștia sunt cel mai adesea în căutare de hrană.

"Începe să apară stavridul destul de mărişor, și pescarii știu, începe să se prezinte și chefalul la mal. Asta face ca delfinii să-i caute și la rândul lor să îi și găsească", a spus biologul Adrian Bîlbă.

Nu este prima dată când delfinii ajung atât de aproape de apă. Nu deranjează pe nimeni ba din contra, specatcolul pe care îl oferă fac deliciul celor care sunt pe plajă.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233