dobroge.tv

Live

Mesaj emoţionant al fiicei medicului Mioara Neagu: ''Mămica mea, te rog să mă veghezi... promit că o să te fac mândră de mine''

Mesaj emoţionant al fiicei medicului Mioara Neagu: ''Mămica mea, te rog să mă veghezi...  promit că o să te fac mândră de mine''
16 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un medic din linia I a pierdut lupta cu nemilosul virus. Mioara Neagu avea doar 48 de ani şi era coordonatorul Compartimentului de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Anghel Saligny din Feteşti. De asemenea, tânăra doctoriţă făcea gărzi şi în cadrul Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Constanța.

Mioara Neagu a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus în luna septembrie, iar boala a avansat pe zi ce trece. De aproape două săptămâni, se afla internată la spitalul suport COVID Colentina. Din păcate, astăzi medicul specialist a pierdut lupta cu acest virus.

Zeci de mesaje au curs pe pagina de Facebook a medicului care a părăsit această lume mult prea devreme. De departe cel mai emoţionant şi dureros, este cel al Andreei, fata Mioarei.

"Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grijă și când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine, voi asculta toate sfaturile tale şi voi fi puternică așa cum şi tu ai fost şi ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o să îmi lipsești toată viața! Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!", a scris Mioara.

Şi colegii medicului au transmis mesaje de condoleanţe:

„Un înger ne-a părăsit pentru totdeauna! A luptat pentru pacienți cum a știut mai bine salvând multe vieți… Dumnezeu își alege oamenii buni și blânzi… Condoleanțe familiei îndurerate!“

"Azi nu zâmbim! Nu ne cere nimeni să fim în prima linie, ci să-i protejăm pe cei din prima linie. Azi, inconstienţa noastră (a celor care nu numai că nu respectăm regulile, dar chiar răspândim virusul) a mai ucis un om, un om care lupta pentru noi. EU,TU,EL,EA,NOI L-AM UCIS! Drum lin către stele, MINUNE DE OM-MIOARA NEAGU!"

"Inconștiența noastră, a celor care nu numai că nu respectam regulile, dar chiar răspândim virusul, a mai ucis un om. Un om care lupta pentru noi. Zbor lin spre cer Mioara ,suflet si chip frumos"

„Medicii sunt acum de dimineața până seara și de seara până dimineața pe baricade. Sunt români care spun că e de datoria lor, a medicilor, să facă asta, să ne vindece, să ne sfătuiască, în vreme ce noi avem obligația să stăm în casele noastre, de unde ne putem permite să facem pe vitejii. Am văzut, în aceste zile, medici epuizați, cu vocea tremurândă, cu lacrimi în ochi, nemâncați și triști. Ei nu au voie, însă, să fie triști ori să se plângă și nici să protesteze și nici să moară, numai ca să ne facă pe noi să trăim…Zbor lin spre cer, Mioara, suflet și chip frumos, medic urgentist cu mare iubire de oameni !”, a scris pe Facebook medicul constănțean Salim Camer.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233