dobroge.tv

Live

Jandarmii, în acțiune. Controale și amenzi de peste 15000 lei, în ultima săptămână

Jandarmii, în acțiune. Controale și amenzi de peste 15000 lei, în ultima săptămână
19 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Peste 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au acționat în colaborare cu poliţiştii constănţeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale dar şi pentru verificarea respectării măsurilor dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Astfel, oamenii legii au aplicat 220 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 15000 lei pentru: nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, desfăşurarea de activităţi comerciale fără îndeplinirea condiţiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

În aceeeași perioadă jandarmii constănțeni au constat și o faptă de natură penală pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute. Mai precis, duminică, 18 octombrie, au depistat un bărbat care comercializa unelte electrice ,,la preţ avantajos”, în oborul din Constanța. Individul nu avea documente de provenienţă a bunurilor (inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute). Conform procedurii, de continuarea cercetărilor s-au ocupat mai departe structurile de poliție. iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării,.

Tot în cursul săptămânii trecute jandarmii au avut grijă ca evenimentele ce au presupus participarea unui număr mai mare de persoane, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Totodată, au mai executat 31 misiuni pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către instanţe sau parchete, 8 misiuni în sprijinul lucrătorilor Gărzii de Coastă, 16 misiuni alături de lucrătorii Serviciului Regional Poliție Transporturi Constanța și 2 misiuni în sprijinul executorilor judecătorești.

Jandarmii au fost angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă, fiind prezenţi şi la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa şi Biroul Electoral Judeţean Constanţa.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233