dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. La doar 23 de ani, se luptă cu o boală cumplită - Lisiana are nevoie de ajutorul nostru!

CONSTANȚA. La doar 23 de ani, se luptă cu o boală cumplită - Lisiana are nevoie de ajutorul nostru!
19 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Lisiana Gabriela Angheluță, o tânără de 23 de ani din Cumpăna, are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea lupta în continuare cu o boală necruțătoare. În anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer, iar timp de trei ani a făcut tot ce-i stătea în puteri pentru a-l învinge. Și a reuşit. Cu toate acestea, la începutul anului acesta, cancerul a a apărut din nou, mult mai agresiv decât prima dată.

În anul 2016, fata a fost diagnosticată cu un tip de cancer foarte agresiv, carcinom hepatocelular fibrolamelar. În urma internării la Institutul Clinic Fundeni, i-a fost extirpat rinichiul drept și lobul ficatului. Timp de nouă luni, Lisiana a făcut chimioterapie la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj.

Starea fetei se deteriora rapid, iar boala progresa, fapt ce a dus la întoarcerea acesteia la Institutul Clinic Fundeni din București pentru a face alți doi ani de cure de chimioterapie. Cu toate acestea, complicațiile nu au încetat să apară. Aceasta a fost operată din nou pentru că dezvoltasa metastaze la plămâni și în zona infracarinară. Astfel, i-au fost extirpate ovarele, uterul, o parte din colon, tumorile din abdomen și pelvis.

După aceste ultime intervenții, starea Lisianei părea a fi din ce în ce mai bună însă, la începutul anului curent, cancerul a recidivat, fiind mult mai grav decât înainte. Fata nu mai putea urina și a avut nevoie de un implant un stent uretral. Câteva luni mai târziu aceasta a avut nevoie de o altă intervenție. I-a fost pus un tub direct în rinichi, pentru a putea urina.

O dată la trei luni, fetei trebuie să-i fie înlocuit tubul și are nevoie de kit-uri de nefrostomă, pungi urinare, pastile și analize. Numai costul intervenției se ridică la 1.800 de lei, sumă ce a devenit foarte mare pentru posibilitățile financiare ale fetei.

Lisiana are nevoie de ajutor pentru a-și putea permite toate aceste proceduri. De asemenea, fata urmează să fie internată pentru o nouă cură de chimioterapie.

Cei ce doresc să o ajute o pot face donând în unul dintre conturile de mai jos:

Cont RON: RO62 INGB 0000 9999 0995 7815

Cont EUR: RO53INGB0000999910814099

Titular: Angheluță Lisiana Gabriela

Bună, mă numesc Angheluță Lisiana, și în luna martie 2016 am fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular fibrolamelar, un tip ce cancer foarte agresiv, am fost operată în 2016, mi-au extirpat rinichiul drept și lobul ficatului la Institutul Clinic Fundeni, iar după aceea am urmat timp de 9 luni chimioterapie la IOCN în Cluj, dar datorită stării deteriorate și a bolii care tot progresa m-am transferat la Institutul Clinic Fundeni, unde timp de aproximativ 2 ani am făcut fel de fel de cure de chimioterapie, plus alte complicații la plămâni precum pneumotoraxul, și bronhospasme. După aproximativ 2 ani comisia oncologică a decis să mă opereze din nou, pentru că făcusem carcinomatoză peritoneală cu metastaze la plămâni și în zona infracarinară, și m-au operat în aprilie 2019, unde mi-au extirpat ovarele, uterul, o parte din colon, tumorile din abdomen și pelvis. După aceea am fost stabilă, m-am recuperat după operație.

Coșmarul a apărut din nou în ianuarie când am aflat că mi-a recidivat din nou, mult mai grav, iar șansele de vindecare fiind minime. În luna mai am ajuns în terapie intensivă, aproape în comă, unde mi s-a pus sange și un stent uretral, pentru că nu mai puteam urina. Totul a fost ok, am fost stabilă cât de cât până în vară, în luna august când nu am mai putut urina deloc, și vestea cruntă nu a încetat să apară, îmi cedase rinichiul și am avut de ales între a îmi pune un tub de nefrostomă (un tub direct în rinichi prin care urinez) și de a rămâne așa, până când mi se impraștiau toxinele în tot corpul. Acum o dată la 3 luni trebuie să îmi înlocuiască acest tub, în spital privat, deoarce statul nu asigură aceste kit-uri de nefrostomă, și doar intervenția este 1800 de lei, plus analize, pungi urinare de picior și cu tub lung pentru noapte, care costă, iar aceste costuri au devenit foarte mari, cărora le fac față cu greu. Nu am cerut până acum ajutorul, dar sunt nevoită să o fac, nu știu o sumă exactă, știu doar că am nevoie de aceste intervenții o dată la 3 luni, de pungi zilnic, pastile, analize o data la 2-3 săptămâni. În curând o să mă internez pentru a începe o nouă cură de chimioterapie. Vă mulțumesc din suflet pentru că îmi sunteți alături.

Acesta este contul meu:

Cont RON: RO62 INGB 0000 9999 0995 7815

Cont EUR: RO53INGB0000999910814099

Titular : Angheluță Lisiana Gabriela”, este mesajul Lisianei.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233