dobroge.tv

Live

Tânărul care s-a filmat în timp ce-i spărgea pahare în cap iubitei, condamnat la aproape 13 ani de închisoare

Tânărul care s-a filmat în timp ce-i spărgea pahare în cap iubitei, condamnat la aproape 13 ani de închisoare
20 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Tânărul care şi-a torturat iubita fără milă şi-a primit pedeapsa. Robert Gabriel Berechet, ploieşteanul supranumit de presă ”Bestia de Ploieşti”, a fost condamnat definitiv la aproape 13 ani de închisoare cu executare.

Tânărul a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private şi a primit 12 ani, 9 luni şi 20 de zile de închisoare. Astfel, Robert Berechet a primit aproape patru ani în plus de închisoare. Iniţial, tânărul a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la 9 ani şi cinci luni de închisoare „condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL la pedeapsa închisorii de 5 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 8 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 5 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare a vieţii private. condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieţii private. aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 8 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 4 ani, 9 luni şi 20 de zile, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 12 ani, 9 luni şi 20 de zile închisoare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 19.10.2020”, conform portalului instanţelor de judecată.

Toul a avut loc în 2018, când tânărul şi-a filmat iubita în baie, în cadă, parţial dezbrăcată, plină de răni pe faţă, pe corp şi la mâini. Imaginile au devenit virale, fiind vizualizate de câteva zeci de mii de persoane, inclusiv de o prietenă apropiată a victimei, care a şi anunţat poliţia. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233