dobroge.tv

Live

Președintele Sindicatului Europol: „Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche cu copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”

Președintele Sindicatului Europol: „Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche cu copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”
18 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a precizat în cadrul unei emisiuni de la Digi24 că are informații că la petrecerea cu droguri la care a participat Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri, au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța.

La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile domnului Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane cine sunt”, a afirmat Cosmin Andreica.

Întrebat daca s-a interesat cine sunt acele persoane, liderul Europol a declarat: „Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”.

Întrebat cine sunt cele nouă persoane de la petrecere, Cosmin Andreica a răspuns: „Cred că ar trebuie să răspundă cei de la IPJ Constanța sau cei ai Parchetului, pentru că a fost deschis un dosar penal pentru consum și deținere de droguri și cred că și oamenii pot să spună pentru că nu am făcut noi o anchetă paralelă, n-avem timp de așa ceva. Am primit informații de la oameni ai locului care văd lucruri de ani de zile și de fiecare dată când apare câte un astfel de incident simt nevoia să spună aceste lucruri”.

Predoiu: Nu am date că a fost corupție, neglijenţă clar

Cătălin Predoiu a fost întrebat, duminică, la Prima News, dacă a înţeles ce s-a petrecut în seara accidentului de la 2 Mai, soldat cu doi morţi, de ce poliţiştii l-au lăsat să plece pe şoferul care era drogat. „Neglijenţă în serviciu. Abuz, pe alocuri”, a afirmat Predoiu.

Întrebat dacă a fost vorba şi de corupţie, ministrul Afacerilor Interne a răspuns: „Nu, nu am date că a fost corupție, neglijență clar. S-a vorbit de telefoane, de intervenție, dar nu am nici un capăt de informație oficială în acest sens și nici neoficială. Am fost în Constanța. Dar cred clar că a fost cel puțin cu o zi înainte de accident, acolo mi se pare flagrant, a fost chiar de șeful Poliției Rutiere. Acolo pur şi simplu a fost o delăsare”.

Moderatorul a lansat o ipoteză că poate acei polițiști cunoșteau mașina condusă de tânărul care a provocat accidentul și au decis că mai bine nu intervin. Asta nu am cum să știu, dar telefon, informații, contact, eu nu am fost informat oficial despre așa ceva”, a explicat Predoiu.


Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233