dobroge.tv

Live

Zeci de tineri au fost prinși cu droguri la Festivalul Sunwaves din Mamaia: „Vin anumiți indivizi la tine să te întrebe dacă vrei una, vrei alta”

18 septembrie 2023
Publicitate

Peste 30 de persoane au fost depistate până acum cu substanțe interzise, la cel mai mare festival de muzică electronică din țară. Autoritățile rămân în alertă pentru că urmează alte două zile și două nopți de distracție. Zeci de polițiști și jandarmi supraveghează plaja din Mamaia Nord, acolo unde se desfășoară festivalul, pentru a preveni evenimentele nedorite și consumul sau traficul de droguri. Organizatorii evenimentului din Constanța estimează în jur de 2.000 de participanți în fiecare zi, români, dar și mulți străini.

Ediția de toamnă a festivalului de muzică electronică a adus din nou la Mamaia mii de turiști. Distracția, pentru unii înseamnă și dezmăț. Peste 30 de tineri români și străini au fost depistați, în timp ce încercau să intre la festival cu substanțe interzise, droguri de risc și mare risc. Zeci de polițiști și jandarmi sunt cu ochii pe tinerii pasionați de muzică electronică, pentru a preveni evenimentele nedorite și consumul sau traficul de droguri. Festivalierii, români și străini recunosc că la astfel de evenimente, consumul de droguri este o realitate.

„Vă dați seama, la festivaluri lumea mai consumă droguri. Nu am văzut, doar că vin anumiți indivizi la tine să te întrebe dacă vrei una vrei alta”, spune un tânăr.

„Asta se întâmplă peste tot, la toate festivalurile. Eu nu folosesc, dar alte persoane da”, spune un tânăr.

Peste două mii de turiști sunt așteptați în fiecare zi a festivalului. Forțele de ordine controlează toți participanții. Cei care nu au împlinit încă 18 ani nu au voie să intre, potrivit organizatorilor, iar ca să dovedească faptul că sunt majori trebuie să prezinte cartea de identitate în original.

„Lumea se distrează, se simte bine, cam asta este atmosfera”, spune un tânăr.

„E muzică, voie bună, distracție. Lumea ascultă ceea ce dorește”, spune un alt tânăr.

Organizatorii au anunțat că peste 25% dintre participanți sunt străini pasionați de muzica electronica și de atmosfera de la malul mării.

Totul e foarte bine, bună energie, bun vibe și sigur, muzică bună”, spune un tânăr.

La ediția din primăvară a festivalului de muzică electronică din nordul stațiunii Mamaia, tinerii participant au fost într-un număr mai mare. De asemenea, au fost depistate mai multe persoane care încercau să introducă în festival substanțe interzise. La ediția anterioară, au fost descoperite aproximativ 2,5 kilograme de droguri care urmau să fie comercializate sau consumate. Tocmai de aceea, oamenii legii au luat măsuri de securitate sunt sporite.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233