dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Bărbatul care a furat o maşină de la o femeie însărcinată este căutat din nou de poliţişti. Internat la Psihiatrie, a reuşit să fugă: ''Pur şi simplu! A sărit gardul!''

CONSTANŢA. Bărbatul care a furat o maşină de la o femeie însărcinată este căutat din nou de poliţişti. Internat la Psihiatrie, a reuşit să fugă: ''Pur şi simplu! A sărit gardul!''
24 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Bărbatul care a furat o maşină de la o femeie însărcinată este căutat din nou de oamenii legii. Acesta a fost pus sub control judiciar de către judecători care nu l-au considerat un pericol public şi internat apoi la o secţie de Psihiatrie. Nu a stat mult aici căci a reuşit să fugă.

"A fost internat la Palazu! Şi acum jumătate de oră am fost anunţaţi de conducerea de acolo că... A fugit! Pur şi simplu! A sărit gardul!", a declarat o rudă a bărbatului, pentru observatornews.ro.

"Numitul Banu Adrian are 1,80 m înălțime, 50-60 de kilograme, păr negru, ochi căprui, constituție atletică. La data plecării era îmbrăcat cu tricou de culoare roșie, pantaloni scurți de culoare neagră și purta papuci de culoare albastră. Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364", a transmis IPJ Constanţa.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Accident în zona Gării. S-au tras focuri de armă pentru prinderea unui șofer care se afla la volanul unei mașini furate

Nu avea cu ce să ajungă în oraş aşa că a furat o maşină

Joi, în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanţa.

“Autoturismul a fost reperat în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. În zona Gării, bărbatul ar fi acroşat trei vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului. Pentru interceptarea vehiculului, poliţiştii au tras, în total, şase focuri de avertisment, în plan vertical”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

CONSTANȚA. Momentul în care șoferul urmărit de polițiști provoacă un accident, surprins de martori: bărbatul a încercat să fugă după ce a lovit mașina - s-au tras șase focuri de armă. VIDEO

El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au decis să fie cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că bărbatul de 32 de ani care furase o maşină a fost testat cu aparatele drugtest şi etilotest, rezultatele fiind negative.

Justificarea lui în faţa poliţiştilor a fost că voia să ajungă la Constanţa şi nu avea bani de taxi.

Familia bărbatului căutat a declarat reporterilor Observator că fugarul este uneori violent. Poliţiştii solicită celor care îl văd să anunţe de urgenţă la 112.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233