dobroge.tv

Live

Constănţean arestat după ce a bătut mai multe persoane, printre care şi două maici de la Mănăstirea din Techirghiol

Constănţean arestat după ce a bătut mai multe persoane, printre care şi două maici de la Mănăstirea din Techirghiol
02 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un constănţean a fost arestat preventiv după ce a agresat mai multe persoane, printre care şi două maici de la Mănăstirea din Techirghiol.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa , un bărbat este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiunii de lovire sau alte violenţe, trei infracţiuni de ameninţare, dintre care una în formă continuată, două infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi o infracţiune de vătămare corporală.

"În data de 06.08.2023, în timp ce se afla în curtea mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul A.V. a strâns cu mâinile de gât persoana vătămată L.G., iar apoi i-a adresat ameninţări cu moartea. Ulterior, în data de 14.09.2023, în timp ce se afla în zona aceleiaşi mănăstiri, pe fondul conflictului anterior, inculpatul A.V. i-a adresat persoanei vătămate L.G. injurii şi ameninţări cu moartea. Apoi, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în aceeaşi zonă, inculpatul a lovit cu palma în zona spatelui persoana vătămată D.M., maică la mănăstire”, se arată în comunicat.

Individul a comis şi alte fapte de violenţă în data de 15 septembrie.

"În data de 15.09.2023 inculpatul A.V. a pătruns fără drept în zona restricţionată accesului persoanelor neautorizate din incinta mânăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, după care a urmărit persoana vătămată R.L., maică, adresându-i totodată injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Tot la data de 15.09.2023, în timp ce se afla pe teresa unei patiserii din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată O.N.

În aceeaşi zi, în timp ce se afla în zona mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui alt conflict spontan, inculpatul A.V. a lovit de două ori cu pumnul în zona feţei persoana vătămată C.G.S., care a căzut la sol şi s-a lovit cu capul de o bordură, provocându-i astfel vătămări care necesită pentru vindecare 55-60 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Totodată s-a reţinut că prin violenţele fizice şi verbale exercitate asupra persoanelor vătămate inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, adaugă sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233