dobroge.tv

Live

Accident grav în judeţul Constanţa

Un autocar cu 90 de ucraineni s-a răsturnat, 7 persoane au ajuns la spital. A fost activat planul roşu de intervenţie

09 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin timp, la ieşire din Hârşova spre Hanul Morilor. Potrivit primelor informaţii, un autocar plin cu 82 de pasageri s-a răsturnat, iar câţiva au rămas blocaţi. Autorităţile locale au activat planul roşu de intervenţie.

Pompierii au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier în zona Hârşova, după ce un autocar cu 82 de pasageri s-a răsturnat. Cinci persoane ar fi blocate în interiorul autocarului. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

În autocar s-ar afla cetăţeni ucraineni. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 2A, între Popas Mioriţa şi Ghindăreşti. Mai multe echipaje de intervenţie şi medicale se află la faţa locului.

UPDATE. Potrivit ISU Dobrogea, la locul accidentului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de descarcerare şi două autospeciale pentru transport victime multiple din cadrul ISU Constanţa. Totodată, intervin şi şase ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

De asemenea, în sprijinul echipajelor din Constanţa se deplasează două echipaje SMURD B şi o autospecială de transport victime multiple de la ISU Ialomiţa, două echipaje SMURD B, o autospecială de transport victime multiple de la ISU Călăraşi şi o ambulanţă tot de la Călăraşi.

UPDATE. În urma accidentului, şapte persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, printre care şi doi copii, de 12 şi 13 ani. Victimele erau conştiente.Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în jurul orei 23:50.

În accidentul rutier au fost implicate 90 persoane dintre care 7 persoane au fost transportate la UPU Constanța:

-1 minor 13 ani traumatism membru superior drept

- femeie 35 de ani trauamtism costal

-femeie 53 de ani traumatism membru inferior stang

-barbat 28 de ani traumatism membru superior stang

-femeie 33 de ani gravida

-minor 12 ani atac de panica

-femeie 35 de ani traumatism costal

Dintre cele 90 persoane implicate 2 au rămas la locul accidentului iar 81 de persoane au fost transportate la sediul primăriei din localitatea Hârșova.

UPDATE. “La data de 9 octombrie, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la fapul că, pe DN 2A, în apropierea oraşului Hârşova, s-a produs un accident rutier. Din primele informaţii reiese că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta aproximativ 80 de persoane. Şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei, iar autocarul s-ar fi răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. Din informaţiile existente până în prezent, cinci persoane ar fi fost rănite şi transportate la spital”, au transmis poliţiştii. 

Cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233