dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Doliu la Universitatea „Ovidius”: un alt profesor universitar a murit

CONSTANȚA. Doliu la Universitatea „Ovidius”: un alt profesor universitar a murit
24 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Universitatea „Ovidius” din Constanța a pierdut sâmbătă, 24 octombrie, doi profesori din cadrul Facultății de Medicină. După decesul profesorului universitar doctor Dumitru Octavian Unc, a fost anunțat decesul profesorului universitar doctor Doina Paula Balaban, în vârstă de 70 de ani.

Aceasta a făcut parte din primul eșalon de cadre didactice cu care s-a început activitatea Facultății de Medicină, nou înființată în anul 1990. De asemenea, a pus bazele disciplinei „Biochimie” din cadrul Facultății de Medicină Dentară, pe care a predat-o cu dăruire și entuziasm. Din dubla sa postură, de dascăl și cercetător, a obținut brevete de cercetare și a publicat articole și cărți de specialitate, se arată în comunicatul de presă transmis de Universitatea „Ovidius”.

Doamna prof.univ.dr. Doina Paula Balaban va rămâne în amintirea acestora și a noastră ca un profesionist desăvârșit, care, cu pasiune și devotament, a format zeci de generații de studenți și a contribuit la dezvoltarea Facultății de Medicină, iar mai apoi la cea de Medicină Dentară. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții UOC.

Vestea morții profesorului universitar i-a afectat pe toți cei ce au cunoscut-o și apreciat-o. Zeci de mesaje de condoleanțe sunt scrise pe pagina de Facebook, din partea tuturor persoanelor ce au îndrăgit-o.

Dumnezeu sa o ierte! Doamna Profesor a fost un OM excepțional!”, scrie un cadru didactic din cadrul UOC.

Dumnezeu sa o odihnească în pace și liniște! Un om cu suflet mare!”, scrie o asistentă medicală.

Dumnezeu să o odihnească în pace!! Îmi pare foarte rău de trecerea în neființă a acestei minunate profesoare cu un suflet de aur care a contribuit la formarea celor două fetițe ale mele care sunt medici stomatologi de mare nădejde și de un înalt profesionalism!! Regrete eterne!”, scrie mama unor foste studente ale profesorului universitar.

Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei! Azi, o zi foarte tristă! Doi oameni valoroși am pierdut!”, scrie o constănțeancă.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233