dobroge.tv

Live

Bărbatul din Techirghiol care și-a bătut soția și i-a incendiat apartamentul a fost arestat preventiv

Bărbatul din Techirghiol care și-a bătut soția și i-a incendiat apartamentul a fost arestat preventiv
23 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus, la data de 22 octombrie, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.10.2023 şi până la data de 20.11.2023 inclusiv, a inculpatului M.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violenţă în familie, ameninţare şi distrugere.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

În data de 20.10.2023, în timp ce se deplasau cu un autoturism dinspre localitatea Agigea către locuinţa comună din oraşul Techirghiol, inculpatul M.I. a lovit-o cu pumnul în zona feței pe soția sa, persoana vătămată M.A., a tras-o de păr și i-a smuls un cercel din urechea dreaptă, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

În ziua următoare, la data de 21.10.2023, inculpatul a distrus mai multe bunuri din apartamentul pe care soția sa îl deţine în oraşul Techirghiol și a ameninţat-o cu acte de violenţă, cu moartea şi cu incendierea imobilului.

Apoi, în seara zilei respective, în jurul orei 21:00, inculpatul, aflat în dreptul blocului în care locuieşte soţia sa, a aruncat pe fereastra deschisă a balconului apartamentului ei mai multe obiecte vestimentare aprinse, provocând astfel incendierea imobilului.

Incendiul a afectat bunurile din balconul şi bucătăria apartamentului, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi. El fost soldat cu pagube materiale, neexistând victime.

CITEȘTE ȘI: JUDEŢUL CONSTANŢA. Bărbat reţinut după ce a dat foc apartamentului soţiei. Poliţiştii au intervenit de trei ori la locuinţa acesteia, prima dată au constatat că nu este agitat, recalcitrant sau violent

La data de 22.10.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.10.2023 până la data de 20.11.2023 inclusiv, faţă de inculpatul M.I.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.


Sursă foto: Facebook Techirghiol Necenzurat

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233