dobroge.tv

Live

Marcel Ciolacu, la masă cu 10 persoane: nu s-au respectat măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19

Marcel Ciolacu, la masă cu 10 persoane: nu s-au respectat măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19
25 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu și fostul prim ministru Mihai Tudose, au fost surprinși stând la masa unei pensiuni din Buzău, cu încă 10 persoane, nerespectând măsurile de distanțare și prezența a maxim șase persoane la masă. Fotografia surpinsă sâmbătă, 24 octombrie, în jurul orei 22.30, a făcut înconjurul internetului.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, sesizați cu privire la incident, s-au deplasat la fața locului și au sancționat angajații pensiunii pentru nepurtarea măștii.

„La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis. S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală. Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis IPJ Buzău, citat de Digi24.

Marcel Ciolacu a declarat că se afla la pensiune cu familia, într-un grup de aproximativ 10 persoane, iar Mihai Tudose se afla doar în trecere. „A venit poliția acolo, au venit jandarmii și au văzut că eram despărțiți la trei mese când ne-am apucat să mâncăm. Am transmis astăzi dimineață la Poliție toate datele celor care au fost la masă pentru a se face anchetă”, a adăugat președintele PSD, citat de Hotnews.

Imaginile au apărut și la televizor, iar Senatorul PSD Lucian Romaşcanu, a declarat pentru Realitatea PLUS că au fost trei grupuri de persoane, ce stăteau la trei mese, iar „Poza e făcută când ne-am aşezat împreună la masă pentru scurt timp”.


Sursă foto: HotNews

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233