dobroge.tv

Live

Fără apă în mai multe cartiere din Constanța: zonele afectate

Fără apă în mai multe cartiere din Constanța: zonele afectate
26 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

După mai multe fluctuații de tensiune, Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat luni, 26 octombrie, în jurul orei 11.00, o cădere totală a energiei electrice. Astfel, pompele de la nivelul stației au rămas fără alimentare.

Au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie însă, în aceste condiții, abonații din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei și reluarea furnizării cu energie electrică a stației.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație”, anunță RAJA.

UPDATE

La Stația de tratare și pompare Palas Constanța s-a efectuat realimentarea cu energie electrică a stației pe o altă linie de înaltă tensiune. Echipele de intervenție au făcut toate manevrele de pornire a pompelor în condiții de siguranță, pentru reluarea furnizării apei potabile către zonele afectate. Având în vedere debitul, dar și zona mare deservită, consumatorii din zonele deservite de Stația Palas vor avea apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 15.30, se arată într-un comunicat de presă al RAJA Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233