dobroge.tv

Live

Femeie târâtă de polițiști și băgată cu forța în ambulanță pentru că nu purta mască. VIDEO

Femeie târâtă de polițiști și băgată cu forța în ambulanță pentru că nu purta mască. VIDEO
26 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O femeie din Cluj a fost luată pe sus de către polițiști și târâtă către o ambulanță pentru a fi transportată la spital. Scena a fost filmată de către un locuitor al blocurilor din zonă și postată pe o rețea de socializare.

Împreună cu imaginile, a fost postat mesajul „Acum câteva minute. Tind să cred că, cauza este nepurtarea măştii. Mai multe detalii nu ştiu” și a devenit rapid viral printre internauți. Comentariile au apărut repede la postare, iar mai multe persoane și-au dat cu părerea asupra incidentului.

Femeia purta masca doar că nu corespunzător. Exact ca şi domul poliţist care fuma după colţ, adică pe barbă”, a scris un internaut.

E vorba despre mască, mai mult de o oră au terorizat-o (psihic) pe femeie în stradă şi apoi au chemat ambulanţa”, scrie o doamnă.

Dacă aşa a fost ridicată pentru nepurtarea măştii înseamnă că ăştia acum sunt mai răi ca naziştii şi comuniştii împreună”, scrie un clujean.

De asemenea, au fost și persoane ce au luat apărarea polițiștilor și au acuzat femeia că nu respecta restricțiile aflate în vigoare.

Aşa îi trebuie, la puşcărie dacă nu poartă masca”, a comentat un domn.

În ţara asta orice e abuz. Aş vrea să vă văd în State dacă mai aveţi acest comportament. Mereu românul are doar drepturi, obligaţii zero. Te asigur eu că nu trăgeau aiurea de ea”, scrie un clujean.

Reprezentanţii Poliţiei Cluj declară că femeia nu purta mască şi a refuzat să se legitimeze atunci când a fost abordată de poliţişti. De asemenea, femeia ar fi fost băgată în ambulanţă deoarece i s-ar fi făcut rău, au mai precizat polițiștii.

Poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, nepurtând mască de protecţie, fiind informata despre această prevedere legală. I-au fost solicitate informații pentru stabilirea identităţii, însă persoana în cauză nu a oferit informaţii în acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, conform Adevărul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233