dobroge.tv

Live

Au ales să nu amendeze un șofer care venise cu mașina pe plajă, în zona 3 Papuci

28 octombrie 2020
Publicitate

Să fim mai buni, să fim mai uniți – este exemplul pe care l-au dat doi polițiști constănțeni atunci când au ales să nu amendeze un șofer care își lăsase mașina pe plajă. Motivul: bărbatul și-a dus copilul, bolnav, la malul mării, pentru ca cel mic să își ia tratamentul. Gestul agenților de poliție Andretti Coifan și Ionuț Manda a fost apreciat atât de ministrul Marcel Vela, cât și de mii de români.

Andretti Coifan și Ionuț Manda sunt cei doi agenți de poliție de la Secția 3 din Constanța care la jumătatea lunii octombrie au intrat în atenția ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Au ales să nu amendeze un șofer care venise cu mașina pe plajă, în zona 3 Papuci din Constanța. În mod normal, această neregulă se sancționează cu amendă de la 10 la 20 de mii de lei. De ce au procedat astfel polițiștii? Bărbatul venise pe plajă pentru a-și convinge copilul, bolnav, să ia un tratament.

Agenții de poliție au ajuns la bărbat după ce au fost sesizați de oameni că o mașină este parcată pe plajă. Pe plajă au ajuns în acel moment și câțiva curioși, care s-ar fi așteptat ca șoferul să fie amendat. Polițiștii le-au explicat însă situația. Iar, pe de altă parte, șoferul a fost sfătuit să nu mai intre cu mașina pe plajă. Agenții de la Secția 3 au și un sfat pentru cei care judecă înainte de a cunoaște o situație.

Postarea ministrului Afaceilor Interne, în care laudă gestul polițiștilor constănțeni, a strâns sute de comentarii și distribuiri și a fost apreciată de mii de persoane.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233