dobroge.tv

Live

CORONAVIRUS CONSTANŢA. Municipiul Constanţa, aproape de pragul de 3 la mia de locuitori

CORONAVIRUS CONSTANŢA. Municipiul Constanţa, aproape de pragul de 3 la mia de locuitori
28 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 5.343 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, 107 decese şi 861 de persoane internate la Terapie Intensivă, fiind cel mai grav bilanţzilnic de la declanşarea pandemiei de COVID-19. Printre cei decedaţi se află şi un băieţel de 4 luni, cu mai multe afecţiuni asociate, din Sibiu. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a urcat în Bucureşti la 3,81, după ce marţi scăzuse. În Cluj, valoarea acestui indicator este peste 4.

Județul Cluj se află pe primul loc privind incidența infectărilor cu coronavirus, având 4,09 cazuri raportate la mia de locuitori, a anunțat miercuri Grupul de Comunicare Strategică. Pe locul doi se află București, cu un indice de 3,81. Alte patru județe au această rată a infectărilor peste 3 la mia de locuitori, aceasta fiind medie din ultimele 14 zile. Cele patru județe sunt Alba - cu 3,72, Harghita - cu 3,12, Sălaj - cu 3,43, și Timiș - cu 3.39.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor:

La nivelul judeţului Constanţa, au fost raportate 107 de noi cazuri de COVID-19 și alte două decese.

Deces nr 125: Bărbat, 67 de ani, Constanța, comorbidități (AVC sechelar, hipertensiune arterială), decedat în 25.10, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Deces nr 126: Femeie, 57 de ani, Constanța, comorbidități (hipotiroidie, diabet zaharat tip II, obezitate, hemiplegie dreaptă), decedată în 27.10, la Spitalul Municipal Medgidia.

Municipiul Constanța se apropie de incidenţa de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, care ar putea aduce noi restricții. Potrivit Prefecturii Constanța, incidența, astăzi, este de 2,65 de cazuri la mia de locuitori. Ieri,  incidenţa a fost de 2,62, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Asta înseamnă un număr total de 822 de cazuri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233