dobroge.tv

Live

Recomandările Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane din cadrul Centrului Regional Constanța pentru evitarea situațiilor periculoase

30 noiembrie 2023
Publicitate

Pentru a evita situațiile periculoase, reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane din cadrul Centrului Regional Constanța îi îndeamnă pe oameni să țină cont de o serie de recomandări, mai ales în această minivacață când străzile sunt mai aglomerate decât de obicei. Mai mult, dacă cineva observă că o persoană ar putea fi în pericol, trebuie să anunțe imediat autoritățile.

„Pentru perioada imediat următoare vom intensifica promovarea mesajelor antitrafic atât în mediul online, cât și în cadrul întâlnirilor directe adresate persoanelor vulnerabile aflate în situații de risc, precum și populației în ansamblu. În vreme ce pentru mulți dintre noi această perioadă aduce preocuparea pentru cadouri, pentru petrecerea timpului cu cei dragi, există persoane aflate în situații dificile, care din dorința unei vieți mai bune sau chiar din iubire, cad în capcana traficului de persoane.

Pentru siguranța dumneavoastră vă rugăm să aveți în permanență în atenție faptul că nu orice ofertă de muncă care oferă un salariu bun, este întotdeauna ce pare. Actele de identitate sau alte documente personale trebuie predate doar oamenilor legii, nu trebuie lăsate drept gaj sau reținute de alte persoane. De asemenea, din păcate mulți tineri experimentează pe rețelele de socializare relații de prietenie cu persoanele necunoscute, iar unele dintre aceste persoane au ca scop inducerea lor în eroare și în final traficarea și exploatarea acestora”, a declarat inspector de specialitate Adrian Avarvarei, reprezentant Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Centrul Regional Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233