dobroge.tv

Live

Control intens la punctele de frontieră. Recomandări pentru scurtarea timpul de control și fluidizarea traficului

30 noiembrie 2023
Publicitate

În această minivacanță de 1 Decembrie se așteaptă ca numărul de mașini care vor intra sau ieși din țara noastră să crească. Motiv pentru care, polițiștii de frontieră au intensificat controalele atât pe mare, cât și pe uscat. La frontiera cu Bulgaria sunt deschise cinci puncte de trecere, cele mai intens circulate fiind Vama Veche și Negru Vodă. De asemenea, polițiștii au și câteva recomandări.

„Pentru a contribui la scurtarea timpului de control și la fluidizarea traficului, avem o serie de recomandări: Verificarea valabilității documentului de călătorie cu care se intenționează tranzitarea frontierei, deținerea documentelor necesare pentru călătoria minorilor, cu recomandarea ca părinții înainte de plecare să consulte condițiile de călătorie în străinătate pentru minorii cetățeni români, informații disponibile pe site-ul Poliției de Frontieră, astfel încât să evite situațiile în care nu sunt lăsați să iasă din țară. Conducătorii auto să se asigure că au toate documentele necesare pentru autovehicul: permis de conducere valabil și corespunzător categoriei din care face parte vehiculul care este condus, certificate de înmatriculare și dovada Inspecției Tehnice Periodice.

Pentru bunurile deținute, altele decât cele de uz personal să se păstreze documentele de proveniență și să se respecte prevederile legislației vamale din România. Verificarea înainte de a începe călătoria a condițiilor meteo precum și a stării drumurilor din zonele care urmează să fie tranzitate. Și, nu în ultimul rând, vă recomandăm să consultați aplicației „TRAFIC ONLINE” de pe site-ul Poliției de Frontieră Române care prezintă o estimare a timpului de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite interval de timp”, a declarat insp. pp. de poliție Andrei Ene, purtător de cuvânt Garda de Coastă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233