dobroge.tv

Live

Mesajele militarilor detașați în diferite de teatre de operații, de Ziua Națională a României

01 decembrie 2023
Publicitate

Nu toți militarii sunt acasă lângă familiile lor de Ziua Națională a României. Așa că cei care se află peste hotare au transmis și ei un mesaj 1 Decembrie. Cei detașați în diferite de teatre de operații sau care sunt plecați în misiuni au trimis de departe câteva gânduri bune, iubire și sănătate tuturor românilor.

„1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Deși suntem la depărtare de casă, de familie, de prieteni, gândurile noastre sunt îndreptate atât pentru cei dragi cât și pentru îndeplinirea misiunilor specifice teatrelor de operații unde ne desfășurăm activitatea”.

„Cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a României, cu gândul către țară și cu mândrie în suflet, în numele a peste a 400 de militari români dislocați în teatrul din operație Bosnia-Herțegovina, cel mai numeros contingent al operației Alteea, vă transmitem că moștenirea celor 105 ani de la Marea Unire ne onorează și ne obligă să fim mereu de strajă patriei, oriunde va fi nevoie. La mulți ani, România!”

„Din Sarajevo, militarii Armatei României, dislocați în teatrul de operație Bosnia-Herțegovina, vă urează La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor!”

„Stimați români, cu prilejul Zilei Naționale a României vă transmitem din teatrul de operații Balcani cele mai alese gânduri de recunoștință, sănătate și realizări mărețe atât în plan personal cât și profesional”

„1 Decembrie este sărbătoarea românilor de pretutindeni. A celor care simt și gândesc românește. Să ne cinstim eroii și să ne apărăm valorile și libertățile comune. La mulți ani, România!”

„Ziua Națională a României ne găsește la datorie, în Polonia, unde, sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite asigurăm prezența înaintată consolidată în flancul nord-estic al Alianței Nord Atlantice”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233