dobroge.tv

Live

Poștașii au protestat în fața sediului Prefecturii Constanţa. Sunt nemulțumiți de salarii, condițiile de muncă și conducerea companiei

04 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Și poștașii au protestat astăzi în Constanța, în fața sediului prefecturii. Timp de o oră, câțiva angajați ai instituției și-au strigat oful! Sunt nemulțumiți de salarii, condițiile de muncă și conducerea companiei. Sindicaliștii cer demiterea directorului general al Poștei Române, bani mai mulți, dar și să primească tichete de vacanță.

Protestul a durat în jur de o oră. Poștașii sunt obișnuiți cu frigul, așa că pentru ei nu a fost nicio problemă să își spună nemulțumirile la temperaturi scăzute.

Angajații spun că ar urma să se facă disponibilizări și, astfel, să fie dați afară oameni de bază. Sindicaliștii acuză și condiții precare de lucru, inclusiv în oficiile poștale din municipiul Constanța. La fel ar fi și în zonele rurale din județ.

Poșta Română mai are câteva sute de salariați în județul Constanța, spun sindicaliștii, care se mai plâng și de concurența de pe piață.

Sindicaliștii au cerut luni și demiterea directorului Poștei Române, pe care îl consideră principalul responsabil de problemele cu care se confruntă instituția.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233