dobroge.tv

Live

JURNAL PORTUAR, 4 decembrie. 60 de nave s-au aflat azi dimineață sub operare în porturile de la malul mării

04 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În porturile de la malul mării, se aflau în această dimineață 26 de nave fără operațiuni portuare. 16 dintre acestea erau în Portul Constanța, patru în Portul Midia și șase în Portul Mangalia. Cele mai multe au nevoie de reparații. 

De asemenea, la avizări, luni, erau șase nave, patru pentru Portul Constanța, una pentru Portul Midia și tot una pentru Portul Mangalia. Potrivit buletinului informativ al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, pe 04 decembrie, 60 de nave erau sub operare. 55 se aflau în Portul Constanța, cinci în Portul Midia și una singură în Portul Mangalia. Acestea aveau de încărcat sau descărcat, în mare parte, fier vechi, containere, cereale, îngrășăminte sau laminate. 

În rada Portului Constanța se aflau luni dimineață 29 nave. Dintre acestea, 21 așteptau pentru operare, iar opt nu aveau operațiuni portuare. 

În ceea ce privește traficul fluvial, în Portul Constanța se aflau 54 de remorchere și împingătoare de linie. Vorbim de 25 de nave străine și 29 de nave românești. De asemenea, în portul Midia se afla o navă românească.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233