dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Este nevoie de sânge: cei care vor să doneze, o pot face şi sâmbătă!

30 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Numărul donatorilor de sânge a scăzut drastic de la începutul pandemiei și până în prezent, astfel că centrele de transfuzii fac un apel către cetățeni să doneze sânge pentru a salva vieți.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa îi îndeamnă pe cei care vor să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă, 31.10.2020, în intervalul 09:00-13:00.

"Rugăm persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 31.10.2020 în intervalul 09:00-13:00. Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile. Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în weekend-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși, dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge",se arată în comunicatul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească donatorii, citiţi AICI.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233