dobroge.tv

Live

Președintele Sindicatului Liber al Navigatorilor, despre experimentul Europol: Este un caz copilăresc

22 decembrie 2023
Publicitate

Reprezentantul navigatorilor din Constanța a reacționat imediat după scandalul care a avut loc ieri în Portul Constanța. Este vorba de filmulețul în care președintele Sindicatului Europol a susținut că a cumpărat 1 kg de cocaină chiar după ce a coborât de pe o navă din port. Sindicatul Liber al Navigatorilor susține că nicăieri în lume navigatorii profesioniști nu au fost prinși traficând droguri sau alte substanțe. Mai mult, acesta cere Sindcatului Europol să își ceară scuze public navigatorilor și să își revizuiască urgent postarea.

Citeşte şi: Sindicatul Europol, experiment în Portul Constanța: Cum poți să cumperi un kilogram de cocaină în cel mai bine „păzit” port din Europa

"Este un caz copilăresc pe care au încercat să-l facă doi politiști din România care n-au nicio legătură cu portul și cu activitatea portuară. Cred că totuși aici autoritățile portuare și politicul ar trebui să întărească puțin acele controale cu acele scanere, astfel încât mărfurile care intră fie ele de contrabandă, fie ele de risc, să poată fi indentificate ușor. Nu cred că au intrat nicăieri acești doi polițiști, ci s-au plimbat prin zona liberă, zonă în care intri și ieși pe la porți dacă ai plătit, pe unde vrei. N-are nimeni voie să urce pe scara vaporului, noi avem în Constanța gradul de Securitate numărul 1, adică cel mai jos, nu avem probleme și provocări cu genul acesta. În rest poate să umble cu pachetul de făină peste tot prin oraș, ca și în port, în zona publică poți să faci orice. Adică cu ce e de vină un pilot de avion care transportă marfă în cala avionului, că în marfă există lucruri care nu-l privesc pe ei, la fel și marinarii. Marinarii au profesiune de a conduce nava dintr-un port în altul, mărfurile sunt sigilate, ei n-au acces la aceste mărfuri și drogurile nu se găsesc și nu au fost niciodată marinari prinși în fapt ca fiind traficanți de droguri. Ei au test de alcool, test anti-drog, mă rog, sunt multe lucruri pe care cei doi polițiști nu le știu", a spus Adrian MIHĂLCIOIU, președinte Sindicatul Liber al Navigatorilor.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233