dobroge.tv

Live

Bogdan Huțucă: Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului

Bogdan Huțucă: Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului
25 ianuarie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă anunță semnarea celei mai mari investiții din programul Anghel Saligny, la Constanța. 140 de milioane de lei investiți în construirea a două tronsoane noi de drum județean, inclusiv cu obiectivul de a oferi o variantă alternativă turiștilor care pierd ore întregi pe drumul spre Sudul Litoralului.

Echipa PNL a pus în practică o soluție de bun simț atât pentru locuitorii din Sudul Litoralului cât și pentru zecile de mii de turiști care pierd ore întregi în traficul de sezon, doar pentru a ajunge la cazare. Simplu spus, această investiție nouă face practicabile și utile două rute noi către Mangalia, stațiunile din Sud și Vama Veche”, a subliniat Bogdan Huțucă.

Drumurile județene care intră în modernizare sunt actualmente de pământ.

Este firesc că acest proiect a obținut cea mai consistentă finanțare din programul Anghel Saligny. Investiția de 140 de milioane de lei are un efect major de multiplicare. Drumurile vor fi folosite de localnici și sunt sigur că o creștere economico-socială în zonă nu va întârzia să apară, dar să nu uităm de zecile de mii de turiști care merg spre Sudul Litoralului și pierd ore întregi blocați în trafic”, a explicat deputatul PNL, președintele filialei județene PNL Constanța.

Datele publice arată că 104 km de drumuri județene din Constanța sunt încă din pământ. Prin cele două proiecte, derulate în premieră de o Asociație de Dezvoltare Intracomunitară, (ADDJC) aproape jumătate din acest decalaj va fi recuperat pe parcursul următorului an și jumătate. Cele două tronsoane de drum totalizează 34,6Km

Ne așteptăm ca în mai puțin de doi ani, cele două tronsoane de drum să fie date în folosință. Vreau să subliniez că actualul proiect este complementar cu varianta ocolitoare Techirghiol și cu infrastructura existentă în prezent. Trebuie să recunoaștem că avem o responsabilitate de a recupera ce nu s-a făcut”, a punctat Bogdan Huțucă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233