dobroge.tv

Live

20 de clase de la Școala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” intră în competiția „10 cu felicitări pentru colectarea separată"

20 de clase de la Școala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” intră în competiția „10 cu felicitări pentru colectarea separată
20 martie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Polaris M Holding și Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 16, au inaugurat ieri, pe 19 martie, o nouă ediție a concursului „10 cu felicitări pentru colectarea separată”. Concursul, care se va desfășura în perioada 19 martie - 31 martie 2024, își propune să încurajeze elevii să învețe despre importanța colectării separate și să participe activ la acest proces.

20 de clase primare de la Școala Gimnazială nr. 16, au intrat în competiție, pregătite să demonstreze angajamentul lor față de mediu și să strângă cât mai multe deșeuri reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal. Clasa care va colecta cea mai mare cantitatea de deșeuri reciclabile va fi răsplătită cu o excursie la Destiny Park, oferită de către firma Polaris.

Lansarea concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată” a fost marcată de prezența entuziastă a elevilor, care au fost informați cu privire la modalitățile corecte de colectare a deșeurilor de către o echipă de la Polaris. Fiecare elev a primit câte un flyer informativ pentru a înțelege mai bine procesul colectării separate.

În curtea Școlii Gimnaziale nr. 16 a fost amplastă o ecoinsulă, care va înregistra și va cântări deșeurile reciclabile aduse de fiecare clasă. Prin scanarea unui card cu cod QR, ecoinsula va recunoaște clasa responsabilă pentru depunerea deșeurilor.

Scopul acestui concurs este de a educa și de a inspira atât elevii, cât și comunitatea noastră să adopte practici mai sustenabile în ceea ce privește gestionarea deșeurilor”, a declarat reprezentantul Polaris. „Suntem încântați să vedem un interes atât de mare din partea claselor și suntem convinși că acest concurs va avea un impact semnificativ în promovarea unei atitudini responsabile față de mediu atât în rândul elevilor, cât și al părinților”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233