dobroge.tv

Live

Delia aduce Rockadelia la Constanța! Pe 7 iunie, noaptea devine zi la „Symphony of Light”

Delia aduce Rockadelia la Constanța! Pe 7 iunie, noaptea devine zi la „Symphony of Light”
29 mai 2024
Redactia DTV
Publicitate

Vara aceasta va începe spectaculos la malul Mării Negre!

Pe 7 iunie, Constanța va fi gazda unui eveniment unic până acum pe litoral, care promite să facă din noapte zi și să umple cu magie și culoare Piața Ovidiu din Constanța.

Symphony of Light (Simfonia luminii) este spectacolul pe care constănțenii de toate vârstele și turiștii veniți pe Litoral nu au voie să îl rateze la început de sezon estival.

Cap de afiș al evenimentului care va avea loc la kilometrul zero al orașului, va fi Delia, unul dintre cei mai în vogă, nonconformiști și talentați artiști ai momentului în România, care va aduce în premieră la Constanța ultimul său show marcă înregistrată, Rockadelia.

Pe lângă reîntâlnirea cu Delia, organizatorii le-au pregătit celor care vor veni pe 7 iunie în zona peninsulară a Constanței multe momente artistice (lasere, vizualuri, flăcări de scenă, confetti, invitați surpriză), care vor face seara una memorabilă.

Aceștia vor putea face cunoștință cu Mr. Mirrors, cel în care, așa cum spune legenda, se oglindește într-o armonie perfectă întreaga puritate a sufletului nostru. De asemenea, pe platou își vor face simțită prezența mai multe trupe de dansatori profesioniști, care vor oferi celor prezenți spectacole coregrafice impresionante, din care nu vor lipsi laserele, ledurile, flăcările, fumul, dar și mult sunet și culoare.

Și pentru că am amintit de lasere, cu ocazia „Simfoniei luminii“, Piața Ovidiu va fi gazda și celui mai mare show de lasere care s-a pus în scenă până în prezent la Constanța.

Toate aceste momente contribuie la un spectacol grandios prin intermediul căruia va fi „spusă“ povestea existenței noastre.

Symphony of Light este un eveniment organizat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233