dobroge.tv

Live

A murit şeful ISU Dobrogea: colonelul Daniel-Gheorghe Popa era internat în spital, infectat cu SARS-CoV-2

A murit şeful ISU Dobrogea: colonelul Daniel-Gheorghe Popa era internat în spital, infectat cu SARS-CoV-2
04 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă este în doliu după ce şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel Popa, s-a stins din viaţă. El a murit pe patul spitalului din Bucureţti, acolo unde se afla internat după ce a fost infectat cu COVID-19. 

Pentru salvarea sa, personalul medical a depus toate eforturile, însă virusul a făcut ravagii în organism. Colonelul Popa a fost internat iniţial la spitalul din Constanţa, însă starea sa s-a agravat. A fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată. Colonelul Gheorghe Popa, care în luna decembrie urma să fie avansat la gradul de general, s-a stins în această dimineaţă, la 57 de ani.

Şeful ISU Constanţa, din 2016

Daniel Gheorghe Popa s-a născut la 26 iunie 1963 în Călăraşi. Din 2016 era şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa. Anterior acestei funcţii, a fost Inspector şef II la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Colonelul Popa avea o diplomă de master în specializarea „Drept internaţionalşi comunitar”, obţinută la Universitatea „Nicolae Titulescu” Bucureşti - Facultatea de Drept.

Între anii 1993-1998 a studiat dreptul la Universitatea Bucureşti. A absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi ai Ministerului de Interne, Arma Pompieri în anul 1985. 

Mai mulţi pompieri, infectaţi cu coronavirus

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa este una dintre instituţiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care si domnul inspector şef, au venit în contact cu acest virus şi s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operaţională nu a fost afectată de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfăşoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă”, a arătat ISU Dobrogea.

- ştire în curs de actualizare - 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233