dobroge.tv

Live

Panou de... dezorientare în Piaţa Ovidiu: singurul panou de informare turistică este ascuns și greșit!

10 septembrie 2020
Publicitate

Singurul panou de informare turistică din Piața Ovidiu este ascuns și greșit. Un restaurant și-a extins atât de mult terasa, încât panoul este greu de reperat. Iar acest lucru îi poate pune în dificultate pe turiștii care vor să se orienteze. Mai mult, panoul indică două puncte distincte cu mesajul ‘EȘTI AICI’.

Turiştii nu au cum să vadă panoul decât dacă se întâmplă să fie clienții unei terase din Piața Ovidiu. Singurul panou de orientare se află printre mesele localului. 

Primăria a dat terasei autorizație să se extindă, dar a uitat să reamplaseze panoul. Astfel că acesta nu își găsește utilitatea. Iar turiștii sunt privați de unica sursă de orientare. Dacă din întâmplare îl descoperă, aceștia vor avea de înfruntat o dilemă. Întrucât singurul indicator le arată faptul că se află concomitent în două locuri. Panoul a fost gândit să orienteze și turiștii străini, întrucât mesajul este scris și în limba engleză, ‘YOU ARE HERE’.

Constănțenii care se plimbă în Piața Ovidiu nu sunt atenți la indicatoare, deoarece cunosc locurile. Dar turiștii care vor să se orienteze pot deveni confuzi. Deși Constanța este al treilea cel mai vizitat oraș din țară, aici nu există niciun centru de informare turistică ori un site destinat vizitatorilor.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233