Live

Mormane de gunoi lângă un hipermarket din Constanţa: de mai bine de 20 de ani, nimeni nu a igienizat zona

Pe un podeț improvizat de tablă, peste mormane de gunoi-așa trebuie să treacă oamenii pentru a ajunge la un mare magazin din oraș. Constănțenii sunt extrem de revoltați că, de mai bine de 20 de ani, nimeni nu a igienizat zona și nu s-a gândit să facă o pasarelă sigură pentru pietoni.

Mormane de gunoi lângă un hipermarket din Constanţa: de mai bine de 20 de ani, nimeni nu a igienizat zona
publicat pe 15 septembrie 2020

Peisajul din spatele unui mare magazin din Constanța este dezolant. Printre liniile de tren dezafectate s-au strâns mormane de deșeuri. Din cauza mirosului, aerul devine irespirabil, mai ales când este cald afară.

Oamenii care trec pe aici și vor să treacă dincolo de linii, sunt nevoiți să folosească un pod improvizat. O bucată de fier lată de 50 de cm, ruginită, prinsă între două țevi.

Cei care trec pe acolo sunt învățați cu drumul anevoios, printre țevi, însă speră că, la un moment dat, autoritățile vor lua măsuri.

Până când autoritățile vor igieniza zona, oamenii trebuie să îndure mirosul insuportabil și să își riște viața de fiecare dată când pășesc pe tabla ruginită.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233