Live

Munți de gunoaie, în inima orașului Constanţa

Mormane de gunoi, între blocuri. Asta este imaginea cu care s-au obișnuit locuitorii unui cartier al orașului. Și mai grav este că pe lângă imaginea respingătoare și mirosul este insuportabil. Oamenii din cartier sunt extrem de revoltați, deoarece deși se află într-o zonă bună a orașului, trebuie să trăiască cu focarul de infecție sub geam.

publicat pe 17 septembrie 2020
Roxana Dumitrică

Crengi, moloz și deșeuri menajere - nu este o groapă de gunoi, ci un cartier din Constanța. Deși la nici zece metri se află pubelele, deșeurile sunt depozitate lângă gardurile unui cimitir, între blocuri.

Ca o ironie, locul în care se află mormanul de deșeuri este cunoscut de localnici sub denumirea de "La groapă". Și pe bună dreptate, deoarece lângă Salvare s-a format o adevărată groapă de gunoi.

Cei care stau în zonă spun că mormanul de gunoi este parte din peisajul cotidian. Când plouă, resturile de moloz se transformă în noroi, iar când este cald afară, aerul devine de nerespirat.

Oamenii spun că din cauza focarului de infecție, sănătatea le este pusă în pericol, mai ales că mulți dintre locuitorii cartierului sunt vârstnici. Până când se vor lua măsuri, cei din zonă fac apel la bun simț și îi roagă pe oameni să nu mai arunce resturile pe unde apucă.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233