Live

La plimbare pe lângă șantier

Un morman de moloz şi bucăţi imense de beton au fost depozitate pe un spaţiu verde din Portul Turistic Tomis. Locul care trebuia să fie o atracţie turistică, arată acum a şantier de lucru în toată regula, iar cei care doresc să admire marea fie din mașină, fie pe jos, dau nas în nas cu bucățile de beton.

publicat pe 17 septembrie 2020
Ina Popescu

Portul turistic Tomis este unul dintre locurile de relaxare ale orașului. Constănțeni sau turiști, cu toții aleg să se plimbe pe faleză și să privească marea, indiferent de sezon. Uneori, însă, liniștea este tulburată de lucrările în desfășurare.

„Nu e prima dată când se întâmplă asta în Constanța. Nu este singura zonă. Aici se vede mai bine că văd și turiștii. Dar sunt zone în oraș unde este non-stop mizerie, gunoaie, gălăgie”

Oamenii nu sunt încântați să vadă bucățile de beton în locul lor preferat de plimbare. Sunt inestetice și le crează disconfort, spun ei. Și așa peisajul este stricat de blocul imens în construcție.

„Nu, chiar nu-mi place. Mă bucur că au reușit să rezolve bomba asta de aici, de ani de zile. Am fost plecat peste tot. Așa ca la noi, mai rar”

Întrebați dacă le place felul în care arată portul Tomis, constănțenii s-au dovedit a fi nemulțumiți. Ei sunt de părere că ar putea fi mai bine aranjat și igienizat.

Constănțenii speră ca locul cel mai iubit de ei să capete o nouă înfățișare, demnă de un oraș european, sau măcar, aceștia își doresc să se poată bucura de o plimbare liniștită într-un port turistic curat.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233