dobroge.tv

Live

Ca în evul mediu - cartier din Constanța, construit în câmp și fără căi de acces

17 septembrie 2020
Publicitate

Printre buruienile de peste un metru zac munții de moloz și deșeuri, de la construcțiile din jur. Nici zona gării nu este ocolită de gunoaie. Chiar în vecinătatea locului care ar trebui să fie emblematic pentru oraș zac mormanele de deșeuri.

Vile de sute de mii de euro, în mijlocul pustiului. Este imaginea cartierului Veterani, de la marginea Constanței. Drumurile de pământ arată ca în evul mediu și doar cei cu nervii tari îndrăznesc să se aventureze cu mașina aici, mai ales când plouă.

Cei care și-au făcut casele pe terenurile din cartier au aruncat resturile materialelor de construcții în câmp și astfel, dintre vilele cu etaj au început să răsară munți de moloz.

Deși locuințele apar ca ciupercile după ploaie, în zonă încă nu există mijloace de transport în comun. Cei care nu au mașină trebuie să coboare la capăt de linie și să meargă pe jos, prin noroi și praf.

Nici zona gării nu este ocolită de probleme. Chiar în vecinătatea acesteia sunt depozitate mormane de deșeuri. Drumuri practicabile nu există, iar singurii care își fac veacul pe aici sunt locuitorii unor barăci improvizate. Locuitorii Constanței speră că, la un moment dat orașul va căpăta alt aspect, iar bugetul local va fi investit în infrastructură, nu în borduri sau stâlpișori.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233