dobroge.tv

Live

Cartier din oraşul Constanţa,cu drumuri pietruite şi buruieni

21 septembrie 2020
Publicitate

Drumuri pietruite, praf și buruieni. De asta au parte mai mulți locuitori ai cartierului Anadalchoi. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că își strică mașinile. S-au săturat de praful care se ridică la prima bătaie de vânt. Își doresc condiții decente de locuit, demne de un cartier rezidenţial.

Casele din cartierul Anadalchoi au la poartă pietriș și praf. De străzi asfaltate nu se poate vorbi. Autoritățile par a fi uitat de aceste căi de acces, care fac mai grea viața oamenilor. Unii locatari pun vina pe seama altora. Ei spun că aceștia nu au ajuns la un acord cu autoritățile şi din această cauză nu se poate începe reabilitarea străzilor.

"Sunt mulți care, de exemplu, au ieșit mai mult. Adică nu e linia dreaptă pe stradă la gard, cu toți vecinii. Și este câte unul care nu vrea să dea înapoi. Probabil că are hârtii, probabil că n-are. Se judecă, nu se judecă. Oricum e sigur că nu se începe nicio lucrare până nu se face un plan", a declarat un constănţean.

Situația este similară și pe alte străzi din cartier. Oamenii sunt revoltați și spun că nu este în regulă ca în 2020, să existe străzi pietruite și prăfuite.

"Mi se pare o bătaie de joc, sincer, la adresa tuturor locuitorilor din zona în care deoarece suntem un cartier destul de dezvoltat. Se presupune că am fi un cartier destul de dezvoltat. Acum ce să zic, sunt destul de dezamăgit de ce se întâmplă pentru că tot praful îmi intră în magazin și am alimente și nu mi se pare foarte corect. Și ar trebui să se facă ceva în situația de față", a spus un alt constănţean.

Ba mai mult, locatarii se plâng de căile de acces foarte înguste. Ei spun că pe unele străzi nu pot circula concomitent două mașini.

Și trecătorii care nimeresc din greșeală pe aceste străzi regretă și spun că s-au săturat să circule pe șosele neasfaltate.

Oamenii care locuiesc aici de-o viață sau cei care doar ce s-au mutat la casă nouă, speră ca în curând să simtă că trăiesc într-un oraș european de secol 21 cu drumuri asfaltate, pe care se poate circula.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233