dobroge.tv

Live

Țara Piticilor, țara leagănelor ruginite

21 septembrie 2020
Publicitate

Praful, pânzele de păianjen și buruienile sunt la ele acasă în Țara Piticilor. Aceleași tobogane prăfuite și leagăne ruginite i-au întâmpinat pe micii vizitatori. Locul de joacă s-a redeschis sâmbătă, iar părinții se așteptau să-l găsească renovat, dacă tot a fost închis timp de 7 luni.

Mulți părinți își imaginau că vor găsi cel mai mare loc de joacă din oraș cu o nouă înfățișare. Se gândeau că dacă tot a fost închis câteva luni în contextul pandemiei, autoritățile vor profita de acest timp pentru a-l reabilita.

"E la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. Nu au acordat prea multă atenție. Într-adevăr, am văzut și eu câteva scânduri cu șuruburi lipsă. Asta e, ce să facem. E singurul, n-avem încotro. N-avem altceva", a spus un părinte.

Oamenii sunt de părere că sunt necesare unele reparații în parc, iar timpul cât a stat închis putea fi folosit pentru acest lucru.

"Sunt niște șuruburi care ar mai trebui schimbate. Ar fi trebuit să se și repare anumite leagăne", a spus o constănţeancă.

Parcul s-a redeschis cu un program special de acces, astfel că, cei mici vor intra în serii de maximum o sută de personae, iar între serii, acesta va fi închis timp de o oră pentru igienizare. Părinții speră, totuși, să găsească locul de joacă măcar curat dacă nu au putut să-l găsească și renovat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233