Live

Mormane de gunoaie lângă mall

Mormane de gunoaie și crengi uscate zac lângă un centru comercial din oraș. Parcarea din spatele mall-ului pare să se transforme încet-încet într-o groapă de gunoi. Oamenii recunosc că vina este tot a unora dintre cetățeni, însă și-ar dori mai multă implicare și din partea autorităților.
Publicat pe 22 septembrie 2020

Unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din oraș are la cele două intrări, gazonul aranjat și floricele plantate. În spatele clădirii, însă, zac munți de gunoaie și crengi uscate.

Lipsa simțului civic și a educației a unora îi revoltă pe trecători, care sunt nevoiți să dea nas în nas cu gunoaiele.

Sistemul din oraș este unul deficitar. Pe de-o parte, indiferența celor care aruncă gunoaie la întâmplare. Pe de alta, nepăsarea autorităților. Împreună, acești factori au contribuit la transformarea Constanței într-un oraș invadat de mizerie.

Oamenii sunt dezamăgiți de imaginea pe care o are de oferit municipiul Constanța. Însă până când autoritățile vor pune mâna pe sacii de gunoi și pe lopată, să încercăm măcar noi să păstrăm o Constanța curată.

06 mai 2021 - 22:56
Roelgq
stromectol cream - ivermectin for horses paste buy ivermectin cream
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233