dobroge.tv

Live

Străzi ca în Evul Mediu

23 septembrie 2020
Publicitate

Încremenite în timp - așa arată multe străzi din oraș. Drumurile pietruite și praful care se ridică trimit cu gândul la un sat uitat de lume, nicidecum la cel mai important oraș turistic al țării. Cei care locuiesc aici au depus numeroase sesizări la primărie, dar până acum, eforturile lor au fost zadarnice.

Drumuri de țară și praf cât cuprinde - aceasta este situația din cartierul Inel 1. Pe străzile de pământ și pietriș cu greu se încumetă mașinile să treacă. Cei mai dezavantajați sunt proprietarii de autoturisme care au case în această zonă.

Cei care stau aici spun că pe strada lor niciodată nu au trecut utilajele de asfaltare. Sătui de noroi și praf, oamenii au pus mână de la mână și au turnat pietriș.

Mai grav este că din cauza infrastructurii, autoturismele mari, precum ambulanța sau mașina de pompieri, nu au pe unde să intre.

Locuitorii din zonă speră că, la un moment dat, și la ei în cartier se va putea circula ca într-un oraș european, iar drumurile asfaltate cu două benzi vor lua locul ulițelor pietruite.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233