Live

Oraș european, infrastructură medievală

Înguste și într-o stare avanstă de degradare. Este situația multor trotuare din oraș. Late de nici jumătate de metru, zonele pentru pietoni au fost ocupate de pubele și de mașini parcate, iar pietonii trebuie să circule efectiv pe carosabil. Nici situația șoferilor nu e mai fericită. În oraș, încă există străzi înguste, pe care cu greu încap mașinile.

publicat pe 24 septembrie 2020
Roxana Dumitrică

Strada Venus din cartierul Coiciu a fost cândva proiectată pentru circulația căruțelor. De atunci, nu s-a schimbat mare lucru. Pe carosabil greu încape o mașină.

Trotuarele care mărginesc strada sunt ocupade de stâlpi și pubele, iar cei care trec pe aici se văd nevoiți să meargă pe carosabil.

Printre vehicule, oamenii se deplasează cu teama că oricând ar putea fi loviți de un autoturism.

Locuitorii orașului speră că, la un moment dat, cineva o să se gândească și la pietoni și. Până atunci, însă, trebuie să circule pe carosabil.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233