dobroge.tv

Live

Imagine rușinoasă în Constanța

26 septembrie 2020
Publicitate

Trotuare ocupate de mașini și străzi înguste. Adevărate provocări pentru pietoni și șoferi. Se întâmplă în zona Cireșica din Constanța. Însă nu este singura problemă pe care o au oamenii care locuiesc acolo. Și mizeria le dă multe bătăi de cap. Oamenii spun că n-au mai văzut așa ceva de zeci de ani de zile.

Pietonii și șoferii constănțeni au parte zilnic de adevărate peripeții. În cartiere, primii sunt nevoiți să facă slalom printre mașini, atunci când acestea sunt parcate pe trotuare ori să meargă pe carosabil. 

Nici conducătorii auto nu sunt mai fericiți. În lipsa locurilor de parcare trebuie să se adapteze, iar străzile înguste reprezintă o adevărată provocare chiar și pentru cei mai profesioniști dintre șoferi. De departe, însă, cei mai revoltați sunt pietonii, în special oamenii în vârstă. Cam așa se întâmplă și pe Aleea Hortensiei din zona Cireșica. Pietonii n-au nicio șansă.

Ca și cum n-ar fi suficient, străzile, trotuarele și spațiile verzi sunt împânzite de gunoaie. Oamenii care locuiesc în zonă sunt revoltați. Spun că au sesizat municipalitatea însă nu s-a luat nicio măsură.

Dezamăgiți de cum arată zona în care locuiesc, mulți constănțeni s-au resemnat. Au, în schimb, speranța că lucrurile se vor remedia la un moment dat.

Pe lângă indiferența autorităților, locatarii îi acuză și pe cei care sunt certați cu bunul simț. Nu puțini sunt, spun oamenii, cei care nu aruncă gunoaiele în zonele special amenajate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233