dobroge.tv

Live

Constanța, repetentă la curățenie

26 septembrie 2020
Publicitate

Când bunul simț lipsește, gunoaiele tronează. În loc să păstreze curate puținele zone verzi din cartier, unii constănțeni preferă să arunce ce nu le mai este de folos în grădina din spatele blocului. Oamenii sunt revoltați și speră ca într-o zi să aibă un cartier curat și sănătos.

Cei care locuiesc pe lângă Galeriile Soveja au parte de gunoaie, buruieni și multă mizerie. Oamenii sunt de părere că locurile arată în acest fel din cauza iresponsabilității unora, care aruncă gunoaie la întâmplare și nu în locurile amenajate în acest sens.

“Toată Constanța e așa. Lumea nu protejează zona de nicio culoare, aruncă gunoaiele în neștire. Noi avem lăcașul aici, dar aruncă pe lângă fără probleme”, a declarat o constănţeancă.

Nu este suficient că ducem o lipsă acută a spațiilor verzi în oraș. Puținele zone cu iarbă, rămase printre blocuri, ar trebui să fie niște oaze de recreere și relaxare, însă acestea sunt, de cele mai multe ori, ticsite cu gunoaie.

Copiii se joacă în parcare, că doar în spatele blocului nu au loc de gunoaie, iar în cartier nu există niciun loc de joacă amenajat.

De curățat zona pare că nu se ocupă nimeni. Oamenii spun că cei care ar trebui să-și facă datoria, igienizează doar pe lângă strada principală.

Din păcate, oamenii s-au obișnuit cu imaginea pe care o are de oferit municipiul Constanța. S-au obișnuit și cu ideea că sănătatea le este pusă în pericol la fiecare colț de stradă. Însă până când autoritățile vor pune mâna pe sacii de gunoi și pe lopată, să încercăm măcar noi să păstrăm o Constanța curată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233