dobroge.tv

Live

Focar de infecție la periferia Constanţei

26 septembrie 2020
Publicitate

Printre munțí de gunoi - așa trăiesc sute de locuitori ai unui cartier de la periferia orașului. Oamenii nu au pubele de gunoi, iar străzile au fost invadate de resturi menajere. Oamenii trăiesc zi de zi cu teama că ar putea lua vreo boală, din cauza focarului de infecție dintre casele lor.

Imaginea dezolantă a cartierului Palas îi lovește pe oameni încă de la intrarea de pe autostradă. Pe marginea drumului zac gunoaiele, iar peisajul amintește de o ghenă de gunoi, nicidecum de un oraș turistic.

Între case, situația este și mai dramatică. Din lipsă de pubele, oamenii aruncă gunoiul pe stradă. Locul a devenit un focar de infecție, spre disperarea celor care stau în zonă.

Oamenii au depus numeroase sesizări la Primărie ca și la ei în cartier să existe niste banale tomberoane, dar cererea lor a rămas fără răspuns.

Cei care stau s-au resemnat și au învățat să trăiască printre mormanele de gunoi. Oamenilor nu le rămâne decât speranța că la un moment dat vor avea unde să-și arunce deșeurile și nu vor mai risca să se îmbolnăvească de fiecare dată când ies din casă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233